Strateji RPG Wintermoor Tactics Club PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

12.02.2020 09:55 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Versus Evil ve geliştirici EVC, akademi temalı strateji rol yapma oyunu Wintermoor Tactics Club'ı PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu.

İlkbahar 2020'de çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Alicia'nın prestijli Wintermoor Akamisi'nde arkadaş edinmesi zaten yeterince zordu ve üstüne bir de tüm okul kartopu turnuvasına katılmaya karar verince daha da zorlaştı. Şimdi Alicia'nın nerd'lerden oluşan küçük Taktikler Kulübü üyelerinin hepsi birer kahramana dönüşmeli yoksa ayrılmak zorunda kalacaklar.
 
Bu taktiksel rol yapma oyununda, Kulüpler Savaşı'nın arkasındaki şeytani gerçeği ortaya çıkarın. Stratejik azminizi garip ve renkli karakterlere karşı test edin ve yeni arkadaşlar edinmeyi de unutmayın. 
 
40'tan fazla savaş, yedi oynanabilir karakter, bu karakterler için yükseltmeler ve görsel roman tarzında grafikler sunar. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wintermoor Tactics Club Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EVC Dağıtıcısı: Versus Evil Tür: Strateji Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler