Strateji Simülasyon Oyunu RAILGRADE Duyuruldu

29.06.2022 12:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games Publishing ve geliştirici Minakata Dynamics, Switch ve PC (Epic Games Store) için RAILGADE'i duyurdu. Oyun bu sonbaharda çıkış yapacak.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde: 
 
RAILGRADE, dünya dışındaki bir kolonide kaynak ve enerji taşımacılığı yapmak için demiryollarının kullanıldığı bir yönetim simülasyonu.
 
Karmaşık demiryolu ağları inşa et ve önemli sanayilere ihtiyaç duydukları kaynakları ulaştırmak için trenlerin gücünü kullan. Girdileri ve çıktıları yöneterek üretimi iyileştir. Çeşitli raylar ve eşsiz motorları kullanarak verimli tedarik zincirleri oluştur.

Yeniden başarılı bir sanayi kolonisi inşa etmek için stratejik kararlar vermeli ve yaratıcılığını konuşturmalısın. Başarılı olursan belki patronlarını etkileyebilir ve Dünya'daki evine geri dönebilirsin.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler