Street Fighter 6 Satışları Üç Milyonu Aştı

17.01.2024 14:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6'nın toplam satışları güncellendi. Yayınlanan verilere göre altıncı oyun 3 milyon satışı aştı. Ayrıca Street Fighter serisinin geneli 50 milyon satışa ulaştı.
 
Street Fighter serisi çok satmaya devam ediyor 
 
 
 
Street Fighter 6, 2 Haziran 2023 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden mevcut. Ek olarak 6 Temmuz 2023 tarihinde Street Fighter 6'nın 1 milyon satış sayısını açtığı açıklandı.
 
Serinin ilk oyunu 1987 yılında arcade oyunu olarak çıkışını gerçekleştirdi. Ardından 1991 yılında yenilikçi savaş sistemi ile beraber dünya çapında büyük bir heyecan yarattı ve böylece hit oldu. Street Fighter 2 ise ilk oyunun yarattığı heyecanla beraber piyasadaki yerini aldı ve serinin ilk oyunundan bu yana 36 yıldan fazla bir süre geçti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 12 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler