Street Fighter Dövüşçüleri Simpsonlar Gibi Olsa

21.09.2010 13:35 Alkan Adakaner


 
     Simpsonlar özellikle Amerika'da en popüler TV dizileri arasında yer alıyor. Street Fighter da oyun dünyasının en popüler oyunları arasında rahatlıkla görülebilir. Bu iki dünya bir araya gelse nasıl olurdu? Mesela Simpson'ları Street Fighter karakterleri gibi çizseydik?
 
     Dean Fraser tarafından çizilen bu görüntülerde Ryu, Ken ve Blanka'yı Simpson'lar gibi çizilmiş görüyoruz. Karizmalarını neredeyse tamamen yitiren kahramanlarımızdan özlelikle Blanka bütün vahşiliğini yitirmiş.

     Bu tür çalışmaları görmek oldukça hoş. Bir gün bu tür çizimlerle oyunlar karşımıza çıkar mı? Tekken X Street Fighter'ı gördükten sonra herşeye inanırım.

 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler