Street Fighter V: Champion Edition DLC Karakteri Dan Hibiki Şubat 2021'de Dövüşe Katılacak

18.12.2020 06:11 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Street Fighter V: Champion Edition indirilebilir içerik karakteri Dan Hibiki'nin Şubat 2021'de çıkış yapacağını duyurdu.
 
Dan Hibiki, beşinci sezonun ilk indirilebilir içerik karakteri. Beraberinde yeni dövüş alanı, yeni kostümler ve daha fazlasını getirecek.
 
Oyunun yapımcısı Shuhei Matsumoto "2020 yılı, COVID-19'un etkileri sebebiyle zor bir yıldı. Yaşamımızı ve çalışma tarzımızı çok fazla etkiledi. Geliştirme tarzımızı ekibin, ailelerin ve ortakların güvenliğine öncelik vererek ayarlıyoruz. Eş zamanlı olarak da beşinci sezon içeriğinin standartlarımızı karşılayan bir kalite seviyesinde olması için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Yazın, beşinci sezon yol haritasında belirttiğimiz gibi ilk karakterimiz Dan hâlâ bu kış için planlanıyor ve Şubat'ta yayınlanacak. Pek çoğunuzun beşinci sezonun çıkışını sabırla beklediğini anlıyoruz ve bu içeriği mümkün olan en kısa sürede sizlere ulaştırmak için çalışıyoruz." dedi. 
 
Daha fazla bilgi önümüzdeki yılın başlarında paylaşılacak. 
 
Beşinci sezon için beş indirilebilir içerik karakteri planlanıyor. Dan Hibiki dışındakiler Rose (2021 İlkbahar), Oro (2021 Yaz), Akira Kazama (2021 Yaz) ve henüz açıklanmamış son bir karakter. Beşinci sezon aynı zamanda oyunun son sezonu.
 
Dan Hibiki için geçtiğimiz aylarda yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler