Street Fighter V: Champion Edition ve DLC Karakteri Gill Duyuruldu

18.11.2019 08:35 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Street Fighter V: Champion Edition'ı PlayStation 4 ve PC için duyurdu. Kutulu sürüm 14 Şubat 2020'de $29.99 fiyattan çıkış yapacak ve dijitalde Street Fighter V: Arcade Edition sahipleri bugünden itibaren $24.99 karşılığında oyunlarını Champion Edition'a yükseltebilecek.
 
Yeni duyurulan ve Aralık'ta çıkacak indirilebilir içerik karakteri Gill ve henüz açıklanmayan ikinci indirilebilir içerik karakteri Champion Edition'a dahil olacak.
 
Street Fighter V: Champion Edition “Fighting Chance” kostümleri, marka işbirliği kostümleri ve Capcom Pro Tour indirilebilir içeriği hariç genel olarak Street Fighter V ve Street Fighter V: Arcade Edition'daki diğer tüm içeriklere sahip olacak. Toplamda 40 karakter, 34 dövüş sahnesi ve 200'den fazla kostüm içerecek. Ayrıca savaş sistemine yeni oyun iyileştirmeleri ve daha fazla derinlik getirecek V-Skills ve denge güncellemeleri içerecek. 
 
Street Fighter V: Champion Edition ve Gill duyuru fragmanlarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler