Street Fighter V Çıkış Yaptığında 16 Karakter Bulunduracak

19.07.2015 04:57 Ömür Gencer


       Bu hafta sonu boyunca düzenlenen EVO 2015 etkinliğinde Street Fighter V hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Etkinlikte düzenlenen sunumda oyunun yapımcısı Yoshinori Ono, oyun hakkında ilginç bilgiler paylaştı.
 
        Belirtilene göre Street Fighter V çıkışını yaptığında 16 karakter bulunduracak. Bu 16 karakterden 4'ü Street Fighter evrenine yeni gelmiş karakterler olacak. Oyun çıkışını yaptıktan sonra daha fazla karakter Street Fighter V'e gelmeye devam edecek. Yeni gelen bu karakterleri gerçek parayla satın alabileceğiniz gibi oyun boyunca kazandığınız paralarla da (Fight Money) satın alabileceksiniz.
 
        Oyundaki Fight Money adı verilen para birimleri sadece oyunu oynayarak elde edilecek ve sadece yeni içerikler almak için kullanılabilecek. Zenny adı verilen para birimleri ise gerçek parayla satın alınacak ve yeni içeriklere anında erişmenizi sağlayacak. Yapımcı ekip oyun çıkış yapmadan oyunun beta sürümünde bu para sistemini dengeleyeceklerini dile getiriyor. 
 
         Bunların yanında verilen detaylar arasında oyunu satın aldığınızda sahip olacağınız diskin gerekli olacak tek disk olduğu ve oyun çıkış yaptıktan sonra gelecek tüm dengeleme ve ayarlama güncellemelerinin ücretsiz olarak yayınlanacağı yer alıyor.
 
      Oyun çıkış yaptıktan sonra gelecek tüm ek içeriklere para ödeme zorunluluğu olmadan sahip olabileceğimiz ilk Street Fighter oyununun Street Figher V olacağını belirtelim. Bu durum pek çok oyuncuyu sevindirecektir. Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 3 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 5 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler