Street Fighter V'in Arcade Edition'ı Görüldü

20.09.2017 18:13 Gökhan Yılmaz

 
    ShopTo'da Street Fighter V'in Arcade Edition'ı için PlayStation 4 versiyonuna ilan verildi ve 55$ fiyat etiketiyle 16 Ocak 2018 tarihinde çıkacağı belirtildi. Henüz hakkında başka bir detay bilinmiyor ve hatta ilan sayfası da kaldırıldı fakat ufak tahminler bulunmakta.
 
    Capcom bu konu hakkında henüz bir yorum yapmadı fakat muhtemelen Street Fighter V'in Arcade versiyonunda Game of the Year paketleri gibi çıkmış olan DLC'ler ve muhtemelen bir Arcade Mode bulunacak. Eğer böyle bir mod çıkarsa da halihazırda Street Fighter V'e sahip oyuncular için ücretsiz bir update kıyağı çekerler umarız.
 
      Capcom daha önce de 2011'de Super Street Fighter IV'ün bir Arcade versiyonunu çıkarmıştı. Arcade Edition ile oyuna çeşitli denge ayarları ve yeni karakterler eklenmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 3 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 5 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler