Street Fighter V'in Satış Miktarı Açıklandı

09.05.2016 10:55 Alkan Adakaner


   Capcom'un PC ve Playstation 4 için piyasaya çıkardığı Street Fighter V'in satış miktarı açıklandı. Oyun bugüne kadar her iki platformda 1.4 milyon adet sattı. Capcom'un beklentisi oyunun çıkış döneminde 2 milyon civarında satması yönündeydi.
 
    Street Fighter IV'ün bugüne kadar 3.4 milyon adet sattığını da belirtelim. Street Fighter V ise büyük yenilikler sunamaması ve çıkış dönemindeki teknik sorunlarından dolayı tepki görmüştü. Ayrıca Guile gibi karakterlerin sonradan oyuna eklenmesi de eleştiri konusu olmuştu.
 
    Genel olarak Street Fighter serisi ise 38 milyondan fazla satmayı başardı. Serinin en çok satan oyunu ise 6.3 milyon adetle Street Fighter II imiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 18 Dk önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler