Street Fighter V'in Yeni Dövüşçüsü Ortaya Çıktı: Rashid

11.09.2015 23:07 Ömür Gencer


       Street Fighter V ile seriye yeni gelecek olan ikinci karakter bugün Dubai'de düzenlenen Game15 etkinliğinde duyuruldu. Rashid adındaki yeni karakterimiz rüzgarı kontrol edebiliyor.
 
      Seride göreceğimiz dört yeni karakterden ikincisi olan Rashid'in özel yetenekleri arasında kasırga oluşturma gibi yetenekler var. Street Fighter V ile seriye yeni gelecek dört adet karakter olacağını belirtelim. Bunlardan ilki Necalli ve ikincisi Rashid. Bir söylentiye göre üçüncü karakter Hindistan'dan Zen ve Brazilya'dan Laura olacak. 
 
      2016 yılında PC ve PS4 için çıkışını yapacak oyunun yeni karakterleri duyuruldukça sizlerle paylaşacağız. Rashid'in ilk ekran görüntülerini ve duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 24 Dk önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler