Street Fighter V'te Rakibini Sümükle Öldürdü

Sen ne pis bi adamsın Birdie :3
24.08.2015 12:03 Ersin Kılıç


     Street Fighter V yenilenen karakterlerinin yanı sıra yepyeni karakterler ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 2016'da çıkışını yapacak olan oyun için biraz sancılı da olsa geçtiğimiz günlerde beta aşaması gerçekleşti. oyunun betasına katılan SF severler yeni dinamikleri ve karakterleri deneme fırsatı yakaladı.
 
     İşte bunlardan biri olan BestMitchEver isimli kullanıcı daha önce Alpha serisinde karşımıza çıkan Birdie ile ilginç bir harekete imza atmış. Rakibinin de isteğiyle Birdie'nin son vuruşu bir hayli ilginç olmuş. Birdie'yi birkaç saniye hareketsiz bıraktığınızda burnunu kurcalayıp rakibe sümük atıyor ve bu yaptığı hareket çok ufakta olsa can götürmekte. Yani o anı iyi ayarlamak bir hayli zor.
 
     Bu ilginç bitirici vuruşa aşağıdan göz atabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 3 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 5 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler