Street Fighter V'ten Cammy'nin Tasarımında Değişikliğe Gidildi

03.09.2015 11:55 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz günlerde Street Fighter V'in koleksiyoncu sürümü duyurulmuştu. Bu içerikler için yayınlanan Cammy görsellerinde, bu karakterin tasarımının değiştiği fark edildi.
 
     Aşağıdaki görsellerde de görebileceğiniz gibi Cammy'nin saçı ve kostümünün yanında yüzü de değişmiş. Özellikle Cammy'nin gözlerinin daha önceden gösterilen Cammy tasarımından farklı olduğunu söyleyebiliriz. Peki bu değişimin sebebi ne? 
 
       Değişim hakkında gelen yorumlar büyük çoğunlukla bu değişimin Japon oyuncuları mutlu etmek adına yapıldığı yönünde. Daha önce ilk Cammy tasarımı paylaşıldığını Japon oyuncular forumlarda Cammy'nin Batılılara hitap etmesi için değiştirildiğini öne sürmüştü. Yapılan bu tasarım değişikliği bu şikayetlerden kaynaklanıyor olabilir.
 
       Cammy'nin yüzündeki bu değişim belki gösterilen kostüme özel kalabilir. Aşağıdan eski ve yeni Cammy tasarımlarını görebilirsiniz. Street Fighter V'in PC ve PS4 için 2016'nın başında çıkış yapacağını hatırlatalım. 
 
Eski Cammy

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler