Street Fighter'ın Kralı Bir Mankene Yenildi !

01.11.2010 10:59 Levent Polater

 
 
 
    Daigo Umehara'yı yani gamertag'ı ile "gameinn"i tanımayan var mı? Street Fighter'ın kralı olarak bilinen Daigo, katıldığı her Street Fighter turnuvasından neredeyse hepsinden kupayla dönmeyi başaran bir dövüş makinesi. Ama kendisini tek bir video ile tanıtmak gerekirse, şampiyonluk maçında ortaya çıkardığı şu sahne onu Dövüşün 1 numarası yapıyor diyebiliriz.
 
    Asla yenilemeyeceğini düşündüğümüz Daigo'yu ise hiç beklenmedik biri yenmeyi başarıyor. Japonya'nın en sosyetik mankenlerinden biri olan ve çoğu Japon kanalında boy gösteren Satou (bkz. yukarıdaki fotoğraf), Daigo'yu halka açık bir maçta yeniyor.
 
    "Nasıl olur?" demeyin. Satou da Japonya'nın en iyi Street Fighter dövüşçülerinden biriymiş. Dövüş sırasında Daigo'dan aşağı kalmayan Satou, güzel olmasının yanısıra müthiş oyun yeteneği olduğunu tüm dünyaya kanıtlıyor.
 
    Daigo Umehara'nın "Ryu", Satou'nun da "C.Viper" karakteri ile ortaya çıkardığı müthiş Super Street Fighter IV mücadelesini aşağıdan izleyebilirsiniz. Ne dersiniz? Yeni favorimiz Satou olabilir mi? :) 
 

[DHVIDEO=1804]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler