Stronghold Kingdoms 3,000,000 Oyuncuya Ulaştı

19.03.2014 12:52 Alkan Adakaner


Stronghold Kingdoms 3,000,000 Oyuncuya Ulaştı

     Londra, Birleşik Krallık – 18 Mart 2014 – Firefly Stüdyoları popüler MMO oyunu Stronghold Kingdoms’ın piyasaya sürülüşünden beri üç milyonun üzerinde oyuncuya ulaştığını duyurdu. İki yılı aşkın bir süredir Steam’deki en popüler oynaması ücretsiz oyunlar arasında ilk 10’da bulunan oyun anlık oyuncu sayısına bakarak da ilk 50’nin içinde.

http://store.steampowered.com/stats/

      3000’in üzerinde oyun içeren Steam’de süreklilik sağlayabilmek bağımsız bir geliştirici için oldukça kayda değer bir başarı. Firefly Stüdyolarının yayıncı kullanmadan oyunları dijital olarak kendi başına yayınlama hedefini gerçekleştirme sürecinde şirkete oldukça katkı sağlayan Stronghold Kingdoms’ın bu oynaması ücretsiz oyun modeli, aynı zamanda şirketin sağlıklı olarak ilerlemesini ve istikrarlı bir şekilde büyümesini de sağladı. Steam’in yardımıyla Kingdoms, günlük oyuncu sayısında Marvel Heroes, Star Trek Online gibi büyük oyunları geride bırakarak bu platformdaki en aktif olarak oynanan oyunlardan biri haline geldi.

     Stronghold Kingdoms aynı zamanda, geri bildirimleriyle aylık içerik güncellemelerinin gerçekleştirilmesini sağlayan tutkulu oyuncularına teşekkür etmeyi bir borç biliyor. 100’ün üzerinde ülkeye yayılan oyuncu sayısıyla aylık 200.000’in üzerinde aktif kullanıcının oynadığı bu oyun, 22 oyun dünyasıyla büyümeye devam ediyor. Arkadaşlarını davet ederek yüzbinlerce oyuncunun doğrudan oyuna katılmasını sağlayan oyuncu kitlemiz, oyunun büyümesinde kritik rol oynadılar.

     Stronghold Kingdoms oyunculara hem klasik Stronghold oynanışının zevkini çıkarıp hem de son derece interaktif ve rekabetçi bir gerçek zamanlı MMO strateji ortamını tecrübe etme fırsatı sunuyor. Oyuncular çeşitli ortaçağ ülkeleri etrafında kurulan ve gerçek köy, kasaba ve şehir adlarını içeren oyun dünyalarında kendi imparatorluklarını kuruyor. Geçtiğimiz ay Firefly 30.000’den fazla oyuncunun ittifaklar kurup 33 ülkenin kontrolü için savaştığı dev bir oyun dünyası olan ‘Europe’ (Avrupa) dünyasını ekledi.

Stronghold Kingdoms buradan indirilip ücretsiz olarak oynanabilir: www.strongholdkingdoms.com

Stronghold Kingdoms Hakkında
Stronghold Kingdoms bir online ortaçağ kale oyunudur. Beyler, Hatunlar, Köylüler ve Baronlardan oluşan zengin dünyalarda yüzbinlerce oyuncunun arasına katılıp köylerini inşa et. Yeni teknolojileri araştırıp bölgende en güçlü sen ol. Güçlü kaleler inşa edip kendi bölgeni alçak düşmanlarına karşı koru. Ekonomini geliştir ve zafer yolunda ticaretten yararlanmayı unutma. Asil dostlarını ve krallığını savaşta yönet. İnşa et, kuşat, yağmala, çiftçilik yap, keşfet, teknoloji araştır, oy ver ticaret yap ve tahta giden yolda ziyafetler ver!

Firefly Stüdyoları Hakkında
 
      Firefly Stüdyoları gerçek zamanlı strateji ve MMO’lara odaklanan bağımsız bir PC oyun geliştiricisidir. 1999’da Simon Bradbury ve Eric Oulette tarafından kurulan şirket, piyasaya 5 milyonun üzeinde satışa ulaşmış Stronghold serisini de içeren birçok yüksek profilli ve ticari başarıya sahip strateji oyunu sürmüştür. Firefly’ın Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri’nde ofisleri bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen www.fireflyworlds.com web sitesini ziyaret edin, ya da Twitter’da @fireflyworlds’ü takip edin.
 
                                                                                                                     Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stronghold Kingdoms Platformlar: PC Geliştirici: Paradox Development Studio Dağıtıcısı: FireFly Studios Tür: MMO Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler