Stuntfest: World Tour için Yeni Fragman Videosu Yayınlandı

13.08.2022 18:14 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Pow Wow Entertainment, aksiyon yarış oyunu Stuntfest: World Tour için yeni bir fragman videosu yayınladığını bildirdi.
 
Kullanıcılar oyunu ilk oynayanlardan biri olma şansı için Steam'de kapalı beta hafta sonuna kayıt olabilirler. Ek olarak oyun 2022'de Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Oyun açıklaması

Stuntfest: World Tour'da oyuncular hedefleme özelliği olan fırlatma mekanizmaları ile araba yarışı ve ekstrem sporların birleştiği bir deneyim yaşayacak. 18 oyuncunun katılım gösterdiği bu oyunda çeşitli modlarda eleme usulü mücadeleye edebileceksiniz. Oyuncuların tek bir amacı olacak o da festivalin kazananı olmak.

Devasa festival alanı Stuntfest arenada diğer akrobasi tutkunlarıyla takılabilir, reflekslerinle hava atabilirsin. Arabanı ya da karakterini geliştirmek veya özelleştirmek için sahne arkasındaki alanı kullanabilir ve çılgın Stuntshow turnuvasının yeni galibi sen olabilirsin.
 
Fragman Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 7 Dk önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 41 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler