Sucker Punch Productions: Yeni Bir inFAMOUS Oyunu Geliştirmiyoruz

01.07.2022 23:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Sucker Punch Productions, şu anda geliştirilmekte olan herhangi bir inFAMOUS veya Sly Cooper oyunu olmadığını doğruladı.
 
Sucker Punch Productions konuyla alakalı bir blog yazısı yayınladı. Yazıda şu ifadeler yer alıyor: "Oyunlarımız ölçek olarak büyümeye devam ediyor. Bu da büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Şu anda mevcut projemize odaklandığımız için inFAMOUS veya Sly Cooper oyunları ile ilgili bir çalışma yapmıyoruz. Bunun için de herhangi bir planımız yok. Ek olarak başka hiçbir stüdyo da bu franchise'larla ilgili bir çalışma yapmıyor.
 
Bu oyunlardaki karakterlerin bizde çok özel yeri var ve bizim için çok değerli."
 
İlgili yazıda ek olarak Infamous 2'nin Kullanıcılar Tarafından Oluşturulan İçerik sunucularının bakıma alınacağı belirtiliyor. Aktif oyuncular olduğu sürece sunucuların çalışır durumda olacağı bildiriliyor.
 
Öte yandan ekip, inFAMOUS: Second Son'ın indirilebilir içeriği (DLC) "Cole's Legacy"yi kaçırmış olan oyuncular için tüm bölgelerde PlayStation Store üzerinden yayınlamayı planlıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous: Second Son Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler