Sucker Punch İş İlanı Bir Kez Daha Ghost of Tsushima'nın Devam Oyununu İşaret Ediyor

13.01.2021 20:54 Gazali Çetinkaya

 
inFamous serisi geliştiricisi Sucker Punch Productions'ın samuray temalı açık dünya aksiyon oyunu Ghost of Tsushima devam edebilir.
 
Stüdyonun savaş tasarımcısı için açtığı iş ilanında, Ghost of Tsushima'yı oynamış ve savaş sistemini anlamış olmak gereksinimleri mevcut.
 
Geçtiğimiz aylarda açılan başka bir iş ilanında da Feodal Japonya hakkında hikayeler yazmak isteyen bir yazar arandığı belirtilmişti.
 
Tüm bunlar Ghost of Tsushima'nın devam oyununa işaret olabilir. Benzer türde başka bir oyun olma ihtimali de var.
 
Ghost of Tsushima 17 Temmuz 2020'de PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirmişti. Oyun ilk üç gününde 2.4 milyondan fazla satarak PlayStation 4'ün en hızlı satan birinci parti yeni IP'si olmayı başardı ve Kasım 2020 itibarıyla satış miktarı beş milyondu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler