Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı

04.07.2024 12:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Çıkışıyla beraber eleştirilerin odağında bulunan servis odaklı Suicide Squad: Kill the Justice League için yeni sezon hazırlıkları başladı. Warner Bros. yaptığı açıklama ile beraber yeni sezonun yol haritasını açıkladı. Her ne kadar yol haritası sosyal medya üzerinden yayınlanmasa da e-posta güncellemelerine kayıt yaptıran oyuncular bundan haberdar oldu.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League zayıf ticari performans gösterdi
 
 
 
E-posta içeriğinin detaylarına bakacak olursak Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. sezonu 11 Temmuz tarihinde başlayacak. Yeni sezonla beraber çeşitli kostümler, Victoria Frias (diğer adıyla Bayan Freeze Karakteri), kozmetikler ve çok daha fazlası oyunculara sunulacak.
 
Bloomberg tarafından bildirilene göre 200 milyon dolarlık zarara uğratan Suicide Squad'ın geliştirici ekibi Rocksteady şu anda duyurulmamış Hogwarts Legacy Director's Cut Sürümünün geliştirilmesine yardımcı oluyor.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League düşük ticari performansının ardından ilerleyen süreçte çok fazla yenilik almayacak. Sadece temel yenilikler oyuna dahil edilecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler