Sumioni için İndirilebilir İçerik Gelecek

Sumioni sıradışı tasarımıyla oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı
16.01.2012 10:02 Alkan Adakaner

 
      İndirilebilir içerik dalgası Playstation Vita ve 3DS ile birlikte taşınabilir konsollara da sıçradı. Nintendo'nun bile indirilebilir içerik sunacak olması sanırım DLC yoluyla para kazanmanın cazibesinden hiçbir firmanın kaçamayacağını gösteriyor.
 
      Playstation Vita için hazırlanan oyunlardan birisi olan Sumioni için de indirilebilir içerikler gelecek. Oyunun yapımcı koltuğunda oturan Junichiro Tamura'nın açıklamasına göre geliştirici Acquire öncelikle bir ranking modu ücretsiz olarak sunacak.
 
     Acquire daha sonraki dönemlerde ise daha geniş içeriğe sahip DLC'ler sunma amacındaymış. Yani bunun anlamı paralı indirilebilir içerikler bekleyin. 9 Şubat'ta Japonya'da çıkacak oyun umarız Batı'da bu içerikler de dahil olarak çıkar.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sumioni Platformlar: VITA Geliştirici: Acquire Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler