Sünger Bob'taki Patrick Karakterine Odaklanacak The Patrick Star Show Dizisi Duyuruldu

11.08.2020 12:04 Özgür Eroğlu

 
İlk kez 199 yılında yayınlanan ve sonrasında doğan neredeyse her çocuğun hayatında yer eden SpongeBob ya da Türkçesi ile Sünger Bob çizgi filminin en önemli karakterlerinden biri olan Patrick'e odaklanacak yeni bir dizi duyuruldu.
 
Sünger Bob'un en yakın arkadaşı olan ve aslında komedi yükünün çoğunluğunu taşıyan Patrick karakterine odaklanacak olan The Patrick Star Show dizisi duyuruldu. Dizi Nickelodeon'da yayınlanacak. Buradan da yine Sünger Bob gibi küçük yaştaki izleyicilerin ön planda olduğu bir dizi olacağını söyleyebiliriz. Sünger Bob gibi yapılırsa yine büyüklerin de izleyebileceği bir yapım olur elbette.
 
Bu dizi de Sünger Bob'un arkasında yaratıcı ekipten geliyor. Şu an için ilk sezon 13 bölüm planlanıyor. Yayın tarihi henüz belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler