Sunset Overdrive PC için Resmi Olarak Duyuruldu, Bugün Çıkıyor

16.11.2018 06:17 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Insomniac Games, Sunset Overdrive'ın PC versiyonunu resmi olarak duyurdu. Bugün (16 Kasım) Windows 10 PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

2027 - Sunset Şehri. İçine radyoaktif madde karışmış bir enerji içeçeği şehirdeki insanların çoğunu canavara dönüştürmüş. Bu durum, çoğu için dünyanın sonu ama senin için bir rüyanın gerçek olması. Eski patronun, sıkıcı işin... Hepsi gitti!!! Oyunun açık dünyasını, duvarları tırmanarak, her yerden atlayarak ve kayarak kendi oyun alanına dönüştür. Eline güçlü ve çılgın silahını al ve bir kahraman ol! Kendine özgü silahları ve yetenek seçenekleri ile Sunset Overdrive alışılagelmiş oyunların kurallarını yıkıyor ve patlayıcı, asi ve değişik bir macera sunuyor.
 
Özellikler:
 
- Kuralsız ve Açık bir Oyun Dünyası: Binadan binaya atlayarak, duvarların üzerinde koşarak ve elektrik telleri üzerinde kayarak düşmanlarına farklı açılardan saldır ve onları yok et!

- Ölümcül Silahlar: Dinamit, havai fişek ve asit içeren bir sürü çılgın silah topla ve bunları düşmanlarını yok etmek için kullan.

- Arkadaşlarınla Eğlen: Tek oyunculu oyundan Kaos Birliğine hemen geçiş yap. 8 arkadaşınla Kaos Birliği oluştur, birlikte hangi görevi seçeceğinize karar ver, destansı savaşlara katıl ve oyun içi ödüller kazan! 


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler