Sunset Overdrive Steam Veri Tabanında Listelendi

06.11.2018 05:08 Gazali Çetinkaya

 
Mayıs ayında Kore Oyun Derecelendirme Kurulu tarafından, bu ayın başında da Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu tarafından PC için derecelendirilen Sunset Overdrive'ın PC'ye geleceğine dair daha fazla kanıt ortaya çıkıyor.
 
Oyun şimdi de Steam veri tabanı üzerinde listelendi. Veri tabanında belirtilene göre, oyun 7 ay önce eklenmiş ve kayıt 6 Kasım'da güncellenmiş.
 
Eylül ayında Microsoft Studios yayınlıcığı altında çıkış yapan Disneyland Adventures, ReCore: Definitive Edition, Rush: A Disney-Pixar Adventure, Super Lucky's Tale ve Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection oyunları Steam'e gelmişti.
 
Ekim 2014'te Xbox One için çıkmış olan açık dünya aksiyon macera oyunu Sunset Overdrive'ın PC versiyonu hakkında şimdilik resmi bir açıklama yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sunset Overdrive Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler