Sunset Overdrive'ın PC'ye Geleceği Söylentileri Ortaya Atıldı

07.06.2016 21:59 Gazali Çetinkaya

   
   E3 2016'ya bir haftadan az bir süre kala söylenti haberleri hız kesmeden devam ediyor. Bu ortaya atılan yeni söylenti haberimiz ise PC kullanıcılarını sevindirecek cinsten.
 
   Baştan anlatmak gerekirse ilk olarak NeoGAF üyesi Enter the Dragon (bu arkadaşı da en son Skyrim remaster söylentisinden hatırlıyoruz ve doğru çıkan birçok sızıntı haberiyle de meşhurdur kendileri) Xbox One Exclusive olarak çıkış yapan Sunset Overdrive'ın PC'ye geleceği söylentisini ortaya attı. Ardından kendisine gelen bunu nasıl biliyorsun sorusuna ise çok ama çok sağlam bir kaynaktan cevabını verdi. Bir başka kullanıcının sorduğu ne kadar eminsin sorusuna ise Enter the Dragon 10 üzerinden 10 cevabını verdi.
 
   Microsoft'un son zamanlarda izlediği politika sayesinde Quantum Break, Forza ve Gears of War: Ultimate Edition oyunlarının PC'ye geldiğine şahit olduk. Muhtemelen bu söylenti haberi de doğru çıkacaktır ve Sunset Overdrive da yakın zamanda PC oyuncularına sunulacaktır diye tahmin ediyorum.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sunset Overdrive Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 12 Dk önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 42 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler