Super Lucky's Tale Geliştiricisi Playful Studios'ta Çok Sayıda Kişinin İşine Son Verildi

27.01.2020 10:17 Gazali Çetinkaya

 
Üç boyutlu platform oyunu Super Lucky's Tale'ın arkasındaki ekip Playful Studios çok sayıda çalışanının işine son verdi.

Playful Studios kurucuları Paul ve Katy Drake Bettner konu ile ilgili stüdyonun resmi websitesi üzerinden şöyle bir açıklamada bulundu:
 
"2012'den bu yana oyun sektöründeki en yetenekli geliştiriciler ile birlikte çalışma ve onlarla eşsiz, sevilen ve değerli orijinal oyunlar ve IP'ler oluşturma fırsatımız oldu. Birden fazla oyunu birden fazla platformda dünya çapında milyonlarca oyuncuya ulaştırdık ve ekibimizin gerçekleştirmiş olduğu çalışmalardan inanılmaz gurur duyuyoruz. Bu süre zarfında stüdyomuzu genişletmek için büyük riskler aldık, büyük hayaller kurduk ve bu fırsatları arkadaşlarımız ile birlikte sürdürmek için çok çalıştık."
 
"Global video oyun pazarında sürekli yaşanan değişiklikler; mevcut ve gelecekteki projelerimizin geliştirilmesine devam etmemiz için Playful Studios'u yaklaşımını değiştirmeye itti. Stüdyo yayılmış oyun geliştirme ve dinamik, proje tabanlı ekiplere dayalı daha akıcı olan bir prodüksiyon modeline geçiş yapacak."
 
"Bu iş modeli geçişinin bir parçası olarak, tam zamanlı personel sayımızı büyük ölçüde azaltmak için son derecede zor bir karar aldık. Birçok arkadaşımız ve meslektaşımız ile yollarımızı ayırmaktan dolayı gerçekten çok üzgünüz. Bu arkadaşlarımız ve meslektaşlarımız Playful Studios'un her bir oyununda yüreğini ortaya koyan, her adımımızda bizi destekleyen ve stüdyoyu bugünkü haline getiren insanlar." 
 
Ne kadar kişinin işine son verildiği ile ilgili bir verilmedi fakat Playful Studios bu kişilerin ilerlemelerine yardımcı olmak için her bir kişi ile yakından çalışacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Lucky's Tale Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playful Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler