Super Mario Animasyon Filmi 2022 Civarında Vizyona Girecek

01.02.2019 12:50 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa Super Mario animasyon filminin "2022 civarında" vizyona gireceğini doğruladı.

Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa finansal sonuçlarını açıkladığı raporda "Super Mario Bros.'u temel alan film Illumination ile geliştirilmeye devam ediyor ve 2022 civarında vizyonda olması bekleniyor." dedi.

Super Mario animasyon filmi Minions ve Despicable Me filmlerinin arkasındaki stüdyo Illumination Entertainment tarafından yapılıyor. Projede yapımcı rolünü Illumination Entertainment kurucusu Chris Meledandri ve Mario'nun oyununun yaratıcısı Shigeru Miyamoto üstleniyor. Universal Pictures ve Nintendo filmi finanse ediyor ve filmin dünya genelindeki yayıncılığını da Universal Pictures üstlenecek.

Ek olarak, Universal Studios Japonya tarafından hazırlanan Super Nintendo World adlı Nintendo temalı eğlence parkının 2020 Tokyo Olimpiyatları esnasında açılmasının planlandığı da bir kez daha doğrulandı. Nintendo, eğlence parkını 2020'den sonra Hollywood ve Orlando'ya da getirmeyi planlıyor.

Super Mario animasyon filmi ve Super Nintendo World eğlence parkı hakkında daha fazla bilgi açıklanmadı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Odyssey Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 17 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler