Super Mario Bros ve Zelda II Bir Araya Gelirse

02.03.2010 00:56 Alkan Adakaner

 
        
 
     vSv Entertainment Team (diğer adıyla Clavera) Nintendo'nun en ünlü oyunlarından Super Mario Bros ve Zelda II'yi bir araya getirerek ilginç bir karışım ortaya çıkarmış.
 
     Super Mario Bros.'un harita editörünü kullanarak Zelda II: The Adventure of Link temalı bir oyunla karşımıza çıkan bu ekip Nintendo'nun bu ünlü oyunlarını başarı ile harmanlamış.
 
     Mario ile Zelda II'deki düşmanlara karşı savaşmak istemeyebilirsiniz, fakat buna sadece ilginç bir video olarak baktığımızda hoş bir durum ortaya çıkmış.
 
     Yapımına Kasım 2009'da başlanan Super Mario Bros. Fusion Version 0.9'un betasına ait videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
        
         Not: youtube videosudur.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler