Super Mario Run'ın En Büyük Güncellemesi Yolda

Elbette tüm bunlarla birlikte Mushroom Kingdom'a ekleyebileceğiniz pek çok yeni eşya eklendi.
25.09.2017 13:31 Gökhan Yılmaz

 
      Super Mario Run'ın şu ana kadarki en büyük güncellemesi yayınlandı ve oyuna yeni bölümler, yeni bir hızlı atış modu ve oynanabilir karakter olarak Princess Daisy eklendi.
 
     Oyunun çeşitli bölümlerinde toplayacağınız Gökkuşağı Madalyaları'yla prensesi kurtararak oynanabilir karakterler arasına ekleyebiliyorsunuz. 
 
     Diğer eklentilerden biri olan World Star, oyundaki ilk 6 evreni tamamladığınızda karşınıza çıkıyor ve içerisinde 9 yeni bölüm barındırıyor. Ayrıca bu yeni bölümlerde yeni düşmanlar ve oyun mekanikleri sizleri bekliyor. 
 
     Ayrıca artık oyunu oynarken cihazlarınızda kendi müziklerinizi dinleyebiliyorsunuz. Eğer müzik açarsanız oyundaki karakteriniz kulaklık takarak size ayak uyduruyor.
 
     Yeni güncelleme 29 Eylül tarihinde indirmeye sunulacak. Bu süreç zarfında eğer oyunu satın almadıysanız 2 hafta boyunca yarı fiyatına düşüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Run Platformlar: Mobil Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 15 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler