Super Meat Boy Forever Ertelendi

04.04.2019 23:51 Gazali Çetinkaya

 
Nisan 2019'da çıkış yapması planlanan zor platform oyunu Super Meat Boy Forever'ın çıkış tarihi ertelendi. Yeni çıkış tarihi şimdilik açıklanmadı bir sonraki fragman eşliğinde duyurulacak.
 
Geliştirici Team Meat: "Super Meat Boy Forever'ın son parçalarını bitirmeye çalışıyoruz ve bunu sağlıklı ve sürdürülebilir bir hızda yapıyoruz. Bu hızı koruyacağız ve bu da Nisan 2019'da oyunu çıkaramayacağımız anlamına geliyor. Bunun için üzgünüz."
 
"Oyunu Nisan 2019'da çıkarmak için zihinlerimizi, bedenlerimizi ve sosyal hayatlarımızı feda edebilirdik fakat bu aptalca olurdu. Team Meat, ne yaptığımız ve nasıl yaptığımız konusunda söylenen şeytani aşağılık bir şirketin sahip olduğu bir stüdyo değil. Nasıl çalıştığımız üzerinde kontrol sahibi olduğumuz için yeterince şanslıyız ve bu konuda kendimizi bitap düşürmemeyi seçiyoruz."
 
Super Meat Boy Forever PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve akıllı telefonlar için geliştiriliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Meat Boy Forever Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Team Meat Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 3 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 7 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 7 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler