Super Monkey Ball: Banana Blitz HD İngilizce Oynanış Fragmanı

30.09.2019 10:08 Gazali Çetinkaya

 
SEGA, geçtiğimiz ay Japonca olarak paylaşılan Super Monkey Ball: Banana Blitz HD oynanış fragmanını bugün İngilizce olarak yayınlandı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

"Kemerlerinizi bağlayın çünkü Super Monkey Ball: Banana Blitz HD size doğru geliyor! Serinin en beğenilen yapımlarından birinin büyüsünü deneyimleyin, şimdi HD çözünürlükte elden geçirildi!
 
Super Monkey Ball'ın fantastik dünyasına adım atın ve uzaylı korsan kral Captain Crabuchin'den muzları geri alın. 100 renkli etapta yarışın ve hayranların beğenisini kazanmış 10 Parti oyununda arkadaşlarınıza ve ailenize meydan okuyun. En hızlı ve en iyi manevra yapabilen maymun gibi hissediyor musunuz? Time Attack modunu veya zorlu Decathlon dayanıklılık yarışını deneyin! Skor tablosuna adınızı yazdırır mısınız?"
 
Super Monkey Ball: Banana Blitz HD 29 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Switch için; bu kış PC için çıkacak.
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Monkey Ball: Banana Blitz HD Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 2 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 3 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler