Super Robot Wars 30 - Primer Part 1: Dispatch Fragmanı

09.10.2021 17:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, Super Robot Wars 30 için "Primer Part 1: Dispatch" adlı 17 dakikalık bir oynanış videosu yayınladı. Videoda, Karin Takahashi oyunu oynarken Super Robot Wars yapımcısı Takanobu Terada ise yorum yapıyor.
 
Super Robot Wars 30, Japonya ve Asya'da İngilizce altyazılı olarak PlayStation 4 ve Switch için 28 Ekim'de çıkacak. Aynı gün tüm dünyada Steam üzerinden PC platformuna gelecek.
 
Super Robot Wars, çeşitli becerilere sahip robotların ortak bir düşmana karşı savaşmak için bir araya geldiği bir simülasyon RPG oyunudur.

Bu orijinal hikayede, “Mazinger Z: Infinity”, “Super Electromagnetic Robot Combattler V”, “Mobile Suit Zeta Gundam” ve “Code Geass: Lelouch of the Re;surrection” gibi çeşitli robotlar, sınırların ötesine yolculuk yapıyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/898750/Super_Robot_Wars_30/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Robot Wars 30 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 42 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler