Super Smash Bros Orta Düzey Oyunculara Göre

24.06.2013 09:33 Alkan Adakaner


    Nintendo'nun ünlü dövüş oyunu Super Smash Bros'un oynaması çok kolay bir oyun olmadığını biliyoruz. Buna karşın Tekken gibi çok teknik bir oyun ile de karşı karşıya değiliz. Zaten geliştiriciler de oyunu orta düzey oyunculara göre geliştiriyorlar.
 
     Masahiro Sakurai'nin açıklamalarına göre üst düzey oyuncular genel oyuncu kitlesinin sadece küçük bir kısmını oluşturuyorlar; o nedenle Super Smash Bros'un Wii U ve 3DS için hazırlanan oyunu ortadüzey'deki oyuncular hedef alınarak geliştiriliyormuş.
 
    Bunun yanı sıra Sakurai ilginç bir konuya da değindi. Kendisinin sıkı bir Street Fighter hayranı olduğunu belirten yetkili, bu oyunda Japonya'daki arcade salonlarında 100 kişiyi (bizdeki tabirle tek jetonla) yendiğini belirtiyor. Yani karşımızda sıkı bir oyuncu da var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 14 Dk önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler