Super Smash Bros. Ultimate DLC Karakteri Byleth Dövüşe Katıldı

29.01.2020 06:24 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Super Smash Bros. Ultimate'ın versiyon 7.0.0 güncellemesini yayınladı ve bu güncelleme oyuna yeni indirilebilir içerik karakteri Byleth'ı ekliyor.
 
Byleth, Super Smash Bros. Ultimate'da oynanabilir bir dövüşçü olarak yer alan 80. video oyun karakteri oldu. Byleth'ın Fire Emblem: Three Houses'daki kahramanca davranışlarına dayanarak göründükleri her savaşın gelgitini değiştirecek ve hareket setlerindeki her savunma duruşunu ve saldırıyı motive eden akıllı stratejik seçimler olacak.

Byleth'ın eşlik eden sahnesinde, Garreg Mach Manastırı, Fire Emblem: Three Houses’daki popüler karakterlerden çeşitli roller de içeriyor: Black Eagles'dan Edelgard, Golden Deer'den Claude ve Blue Lions'dan Dimitri.
 
Super Smash Bros. Ultimate, Fire Emblem: Three House'un konuk karakterlerinin çoğunun Spirit'ini içeren yeni bir Spirit Board ve klasik Fire Emblem aşamalarını vurgulayan yeni klasik mod rotası “A Heroic Legacy” içeriyor. 
 
Bununla birlikte Assassin’s Creed, Rabbids, Cuphead ve Mega Man'den Mii dövüşçü kostümleri oyuna eklendi ve her biri $0.75 fiyattan satılıyor.

Versiyon 7.0.0 güncellemesi ayrıca çok sayıda karakter oynanış ayarlaması içeriyor. Güncelleme notlarının tamamına buradan göz atabilirsiniz.

Super Smash Bros. Ultimate Switch üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Ultimate Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler