Super Smash Bros.'a Rastgele Oluşturulan Yeni Bir Arena Geliyor

16.09.2015 12:05 Ömür Gencer


      Kendi Mario bölümümüzü yarattığımız Super Mario Maker bildiğiniz gibi oldukça başarılı bir çıkış yaptı. Nintendo, Super Smash Bros. için bir Super Mario Maker arenası duyurdu.
 
       Super Mario Maker adını alacak dövüş sahası her oynadığınızda farklı bir tasarıma sahip olacak. Dövüşe başlamadan önce Super Mario Maker tanıtımlarında gördüğümüz el arene tasarımını gerçekleştirecek. Üstelik oyun boyunca kırılan blokları yine bu el düzeltecek. 
 
       Super Smash Bros. oyuncularının mutlaka sahip olmak isteyeceği bu yeni arena 30 Eylül'de hem Wii U hem de Nintendo 3DS için yayınlanacak. Henüz Nintendo arenanın ne fiyatla satılacağı hakkında bir bilgi vermiş değil. Dövüş sahasına ait eğlenceli tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Platformlar: Wii U 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler