Super Street Fighter 4 Arcade'e de Gelecek

05.04.2010 13:06 Alkan Adakaner


 
     Street Fighter 4'ü Arcade salonlarında hiç tanımadığım kişilere karşı oynarken aldığım zevki konsolda arkadaşlarla veya online olarak yabancılara karşı oynarken almadığımı söyleyebilirim. Super Street Fighter 4'ün de Arcade salonlarına gelecek olması en azından benim için sevindirici bir haber oldu.
 
     Capcom’dan Seth Killian açıklamasına göre Playstation 3 ve Xbox 360 için bu ay sonunda piyasaya çıkacak olan Super Street Fighter 4'ün Arcade'e gelip gelmeyeceğine karar verilmemişti.
 
     Oyunun yapımcısı Yoshinori Ono'nun açıklaması ile oyunu arcade salonlarında da görebileceğimiz kesinleşti. Şu an için Batı çıkış tarihi ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı, fakat Temmuz/Ağustos ayları arasında Amerika'da piyasaya çıkacağı söyleniyor.
 
     Anlaşılan bu ay sonunda konsollarımızda başlayacağımız dövüşü Arcade salonlarına da taşıyabileceğiz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler