Super Street Fighter 4 Neden PSP'ye Çıkmıyor

28.07.2010 15:28 Alkan Adakaner


 
     Capcom, Super Street Fighter 4'ü Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya sürmüştü ve bir çok yeni karakter ve mekan sayesinde bu oyun yine büyük ilgi gördü.
 
     Super Street fighter 4 Nintendo'nun gözlüksüz 3D teknolojisini sunacak olan taşınabilir oyun konsolu 3DS'e de çıkacak. Oyunun 3DS sürümünün yayınlanan ilk ekran görüntülerinde PS3 ve Xbox 360 sürümüne yakın grafiklerle (3DS görsel olarak tabi ki Xbox 360 ve PS3 ile kıyasanamaz, ama SSF 4 zaten bu konsolların tam gücünü kullanmaktan çok uzak bir oyun) karşılaştık.
 
     Capcom'dan Yoshinori Ono, Super Street Fighter 4'ü PSP yerine 3DS için çıkarmalarında konsolun "kablosuz iletişim desteğinin kararlarında rol oynadığını" söyledi. Yapımcı, PSP ve DS'de ise bu tür bir iletişimin yeterli olmadığını ekledi.
 
     Oyunun oynanış özelliklerinin Xbox 360 ve PS3 sürümlerine benzeyeceğini söyleyen Ono, böylece firmaların 3DS'i sadece 3D veya grafikler nedeniyle istemediğini de göstermiş oldu.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler