Super Street Fighter 4'ün Araba Parçalama Videosu

07.11.2009 01:47 Alkan Adakaner

 
Capcom bir süre önce Street Fighter 4 ile büyük takdir toplamış ve iyi satış rakamlarına ulaşmıştı. Bunun da desteğiyle oyunun gelişmiş versiyonu Super Street Fighter 4 hazırlanmaya başlandı. 
 
 
Yeni versiyon fazladan karakterler, 4 yeni oyun modu da içerecek şekilde hazırlanıyor. Grafiksel olarak pek gelişmenin yaşanmayacağı oyunun özelliği içeriksel yönden olacak. 
 
 
Super Street Fighter 4'ün yeni yayınlanan videosunda 4 yeni oyun modu tanıtılmış. Bunlar arasında araba ve varilleri parçaladığımız eski günlere bizi geri döndüren bir mod da bulunuyor. 
 
 
         

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler