Superman - Henry Cavill Konusunda Karar Verilene Kadar Supergirl Filmi Beklemeye Alındı

08.05.2020 12:21 Özgür Eroğlu

 
DC çizgi roman evreni de bildiğiniz gibi aynı Marvel gibi bir sinematik evren yaratmak istedi, ancak sabırsız davranması bir yana yaptığı filmlerin kalitesi ile ilgili de oldukça eleştirildi. Yarattıkları evrende oyuncu seçimleri kaliteli olsa da filmlerin oldukça eleştirildiğini söyleyebiliriz. 
 
Bu filmler arasında belki de en az eleştirilenlerden hatta beğenilenlerden biri de Superman filmi. Ancak son çıkan olaylardan sonra Henry Cavill'ın Superman'i artık oynamayacağı söylenmişti. Sonrasında ise oynayacağı söylendi. Şu an hala tam olarak ne olacağı bilinmiyor. Aynı bu şekilde Ben Afleck de Batman rolünü bırakmıştı.
 
İşler kötüleşmeye başlamadan önce de bir Supergirl filmi olacağı açıklanmıştı, ancak görünen o ki film bir süreliğine beklemeye alındı. Supergirl filminin bu yılın başlarında yapılmaya başlanacağı hatta filmdeki düşmanın da Brainiac olacağı söyleniyordu. Ancak koronavirüs salgını bir yana stüdyo içi problemlerden dolayı da film için çalışmaya başlanamadı.
 
Şimdi de film tamamen beklemeye alınmış gibi duruyor. Söylenene göre Superman ve Henry Cavill konusunda net bir karar verilene kadar Supergirl filmi askıya alındı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler