Supermassive Games'in Until Dawn'ı PS4 Pro'ya Optimize Etme Planı Yok

08.11.2016 18:06 Gazali Çetinkaya

   
   Geçtiğimiz yılın ağustos ayında PlayStation 4'e özel olarak çıkış yapan hayatta kalma korku oyunu Until Dawn, ne yazık ki PlayStation 4 Pro'nun gücünden faydalanmayacak.
 
   Oyunun geliştiricisi olan Supermassive Games, gelen sorular üzerine twitter'dan yaptığı açıklamayla şu anda Until Dawn'ı PlayStation 4 Pro'ya optimize etme planlarının olmadığını belirtti. 
 
"For all those who asked - there are currently no plans in place to optimise #UntilDawn for #PS4Pro" 
 
   Sony'nin yeni ve daha güçlü oyun konsolu PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde dünya ile aynı anda Türkiye'de de çıkış yapacak. Cihazın ülkemizdeki tavsiye edilen fiyatı 1699 TL. PlayStation 4 Pro'nun çıkışında optimize olacak oyunların listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Until Dawn Platformlar: PS4 Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler