Survarium'a Yeni Bir Oyun Modu ve Yeni İçerikler Geldi

27.07.2015 15:01 Ömür Gencer


       Kıyamet sonrası dünyada geçen FPS oyunu Survarium için yeni bir güncelleme yayınlandı. 0.30 güncellemesi oyuna bazı düzenlemeler yaptığı gibi yeni bir oyun modu da ekliyor.
 
       Güncellemenin getirdiği yeni mod Last Stand'te her oyuncu kendi başına. Yapımcı ekip Vostock Games, Last Stand modunun şimdilik deneysel bir mod olduğunu, zaman geçtikçe ve testler yapıldıkça kurallarının değişeceğini dile getiriyor. Bu yeni oyun modunun yanında  güncellemeyle birlikte artık daha hızlı nişan alabiliyoruz. Oyuna daha güzel animasyonlar,  karakterimizin suratını özelleştirebileceğimiz daha fazla içerik, yeni silahlar ve ekipmanlar ekleniyor. Son olarak yeni bir yetenek ağacı oyuncuların beğenisine sunuluyor.
 
      Survarium'a gelen bu yeni güncellemenin yeniliklerini aşağıdan videodan detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Ücretsiz olan oyunun Steam sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Survarium Platformlar: PC Geliştirici: Vostok Games Dağıtıcısı: Vostok Games Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler