Susam Sokağı ve Street Fighter Bir Araya Gelirse

18.05.2010 08:59 Alkan Adakaner


 
     Bazılarınızın yakından tanıyacağı Susam Sokağı (Sesame Street) sakinleri Street Fighter karakterlerine dönüşse durum nasıl olur?
 
     Edi ile Büdü'yü Ryu ve Ken ikilisine dönüştürme fikri yerinde olmuş gibi görünüyor. Son dönemlerin en popüler dövüş oyunu Street Fighter'ın ile 1969 yılında yayın hayatına başlamış (en azından yabancı ülkelerde o tarihte başladı) Susam Sokağının karakterleri aslında zıt dünyaların ürünü olsalar da başarıyla çizilmişler.
 
     Bir yanda "gel katıl bize verelim elele" diyen Susam sokağı sakinleri diğer tarafta ise hiç bitmek bilmeyen bir dövüş oyunu karakterleri. Ne kadar uyumlu siz karar verin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler