Switch 2'nin 8 İnçlik LCD Ekrana Sahip Olacağı Söyleniyor

26.01.2024 16:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Switch konsolunun yeni bir sürümü için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Switch 2 olarak nitelendirilen bu el konsolu için ortaya çıkan bilgiler 8 inçlik bir LCD ekrana sahip olacağı yönünde. Ancak bu bilgi şu anda tamamen bir iddiadan ibaret.
 
Nintendo tarafından üretilen en büyük ekranlı konsol olabilir 
 
 
 
Bloomberg tarafından yayınlanan bir habere göre Japonya merkezli Omdia analisti Hiroshi Hayase, bir sonraki Switch konsolunun 2024 yılı içerisinde piyasaya sürüleceğini ve iyi bir satış sayısına ulaşacağını aktarıyor. Sevkiyatlara ilişkin tahminlerin dışında 8 inçlik bir ekranın da bu cihazda yer alacağını belirtiyor. Eğer bu söylenti doğru çıkarsa, Nintendo tarafından şimdiye kadar oluşturulan en büyük ekran diyebiliriz.
 
Bildiğiniz üzere standart Switch konsolları 6.2 inçlik bir LCD ekranına sahip olarak karşımıza çıkıyor. Switch OLED sürümü ise 7 inçlik bir ekrana sahip. Şirket henüz resmi olarak herhangi bir yorum yapmasa da Switch 2'nin bu yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler