Switch 2'nin Mart 2025'te Piyasaya Sürüleceği Bildiriliyor

26.02.2024 15:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan ve Switch konsolunun bir sonraki neslini temsil edecek olan Switch 2 için yeni bir rapor ortaya çıktı. Japon haber yayıncısı Nikkei tarafından ortaya çıkarılan rapora göre yeni konsol Mart 2025 tarihinde piyasaya sürülecek.
 
Switch 2 bu yıla yetişmeyecek
 
 
 
Daha önce bildiğiniz üzere Nintendo tarafından geliştirilen Switch 2'nin 2024'ün sonlarında çıkış yapacağı bildiriliyordu. Ancak ortaya çıkan yeni rapor, bu yıl içerisinde konsolun yetişmeyeceğini ve 2025'in Mart ayında çıkış yapacağını bildiriyor. Yine aynı rapora göre yeni konsol Switch'e benzer bir yapıda olacak.
 
Diğer taraftan Switch konsolunun sahip olduğu 6,2 inçlik ekran boyutu, Switch 2 ile beraber daha büyük boyutlara ulaşabilecek. Bu ayın başlarında bildirildiği üzere ve birçok kaynaktan da edinilen bilgiler yeni konsolun 2025'in ilk çeyreğinde kullanıcılara sunulacağını belirtiyor. Yine kaynaklara göre üçüncü taraf oyun şirketleri Switch 2'nin bu yıl yetişmeyeceğini aktarıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 5 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 23 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler