Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı

07.05.2024 16:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo Başkanı Shuntaro Furukawa yeni açıklamalarda bulunarak Switch konsolunun bir sonraki sürümü hakkında detaylar verdi. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni konsol 31 Mart 2025'ten önce resmi olarak duyurulacak.
 
Switch 2, 2025 yolcusu
 
 
 
Bildiğiniz üzere Haziran ayı içerisinde bir Nintendo Direct etkinliği düzenlenecek. Ancak bu etkinlik 2024'ün ikinci yarısında çıkacak olan Switch oyunlarına odaklanacak ve herhangi bir şekilde Switch 2'den bilgiler içermeyecek.
 
Furukawa yaptığı açıklama içerisinde ek olarak şunları söylüyor: “Ben [Shuntaro] Furukawa, Nintendo başkanıyım. Bu mali yıl içinde Switch 2 konsolu hakkında yeni bir duyuru yapacağız. Mart 2015 yılında duyurduğumuz Switch’in üzerinden 9 yıldan fazla bir süre geçti. Yeni konsol için oldukça heyecanlıyız.
 
Öte yandan Nintendo şirketi Switch konsolunun dünya çapında 141 milyondan fazla sattığını duyurdu. Bu satış sayısı 31 Mart 2024 tarihine kadar olan süreci kapsıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler