Switch OLED'in Splatoon 3 Special Edition Modeli Duyuruldu

07.07.2022 13:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, 26 Ağustos'ta 359,99 dolar karşılığında Switch OLED'in Splatoon 3 Special Edition Modelini piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Splatoon 3 oyunu ise 9 Eylül'de Splatoon 3 temalı Switch Pro Kontrolör ile beraber 74,99 dolara çıkış yapacak. Ayrıca Switch Splatoon 3 Edition Taşıma Çantası ise 24,99 dolar karşılığında piyasaya sürülecek. Oyunun sadece kendisi ise 59.99 dolar olacak.
 
 
 
Splatoon 3'te oyuncular Inkopolis'ten ayrılarak yeni bir bölge olan Splatlands'e doğru yola çıkacak. Bu bölge savaş meraklısı Inkling'ler ve Octoling'lerin bir araya toplandığı ve kaos şehri olarak bilinen Splatsville adlı yeni bir şehre ev sahipliği yapıyor. Devam oyunu yeni silahlar, haritalar, özelleştirmeler, hareketler, yetenekler ve daha fazlasını içerecek. 
 
Switch sayfası
 
https://www.nintendo.com/store/products/splatoon-3-switch/
 
Tanıtım fragmanı
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splatoon 3 Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler