Switch Oyunu Mario vs. Donkey Kong için Yeni Fragman Yayınlandı

11.01.2024 15:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo tarafından Switch konsolu oyuncularına sunulacak olan Mario vs. Donkey Kong için yeni bir fragman yayınlandı. Fragman içerisinde oyundan ilgi çekici detaylar ortaya çıktı ve ayrıca yerel iş birliği modu ve daha fazlası tanıtıldı.
 
Eğlenceli bir bulmaca macera deneyimini oyunculara sunmayı hedefliyor 
 
 
 
Yayınlanan fragmanla beraber oyunda yer alacak 130'dan fazla seviye, yeni dünyalar, yeni engeller, Casual mod ve yerel co-op modu ön plana çıktı. Eğlenceli bir içeriğin yer aldığı yapımda bulmacaları çözebilir, yeni keşifler yapabilir, seviyeyi geçmek için anahtarlar bulabilir ve daha fazla mücadelenin kilidini açabilirsiniz.
 
Switch oyuncularına üst düzey bir deneyim sunmayı hedefleyen Mario vs. Donkey Kong, 16 Şubat tarihinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun ayrıca şu anda ön siparişleri açık durumda ve 50 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber ön sipariş verebilirsiniz.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MARIO + RABBIDS SPARKS OF HOPE Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler