Switch Oyunu Pikmin 4 için Yeni Fragman Karakter Tasarım Mekaniğini Gösteriyor

07.06.2023 13:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, Pikmin serisinin yeni oyunu Pikmin 4 için "Rise to the Occasion" adlı resmi giriş fragmanını yayınladı. Garip bir gezegende büyük bir göreve atılacağımız ve küçük yaratıklara rehberlik edeceğimiz oyunda karakter özelleştirme sistemi yer alacak ve karakteri belli oranlarda kişiselleştirebiliyoruz.
 
Switch oyunu Pikmin 4 yakında geliyor
 
 
 
Küçük bitki benzeri canlılarla beraber atılacağımız bu macerada onları büyütebiliyor, komuta edebiliyor ve karşımıza çıkan tehlikeleri alt edebiliyoruz. Farklı farklı canlı türlerinin yer aldığı oyunda onlara rehberlik ediyor ve türlü türlü Pikminleri kendi ekibimize dahil edebiliyoruz. Oyunda her Pikmin sınıfının farklı özellikleri ve görünüşleri bulunuyor.
 
Serinin yeni oyunuyla beraber Buz Pikmin sınıfı oyuna dahil oluyor ve bununla beraber düşmanları dondurabiliyor ve hareketsiz bırakabiliyoruz. Bir yandan Pikminleri kontrol ederken diğer yandan ise bizlere sunulan dünyayı keşfedebiliyor ve yeni mekanlara doğru adım atabiliyoruz.
 
Farklı farklı engellerle karşılaşabileceğimiz ve platform zorluklarının da bulunduğu Pikmin 4, 21 Temmuz'da Switch için çıkmaya hazırlanıyor. 
 
Pikmin 4 için yeni fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pikmin 4 Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 35 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler