Switch Sistem Güncellemesi Versiyon 6.0.0 Yayınlandı

19.09.2018 13:09 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Switch'in yeni sistem yazılımı güncellemesi versiyon 6.0.0'ı yayınlandı.

Güncelleme notları:
 

Nintendo Switch Online özellikleri ve işlevleri eklendi:

Veri Kaydı Bulut Yedekleme

- Uyumlu oyunları yedeklemek için internet bağlantınızı kullanın.
- Bazı oyunlar Veri Kaydı Bulut ile uyumlu değildir.
- Verileri kaydetmek veya önceki bir yedeği indirmek için Sistem Ayarları> Veri Yönetimi> Veri Kaydı Bulut Yedekleme seçeneğine gidin.
 
- Online oyun oynamak için Nintendo Switch Online aboneliği ve Nintendo Hesabı gereklidir. Tüm ülkelerde mevcut değildir.
 
Aşağıdaki sistem işlevsellikleri eklendi:
 
- Desteklenen sosyal ağ servislerinde bir kerede en fazla dört Albüm ekran görüntüsü yükleyebilirsiniz ve bir kerede yalnızca bir video çekilebilir.
 
- Kullanıcınız için altı yeni Captain Toad ikonundan birini seçebilirsiniz. Kullanıcı ikonunu düzenlemek için Sayfam'a gidin.
 
- Dijital yazılımlarınızı ve içeriğinizi Nintendo Hesabınızı bağlayarak birincil olmayan konsollarda oynayabilirsiniz. "Etkin konsol" terimi Nintendo eShop üzerinde "birincil konsol" olarak yeniden adlandırıldı. Yazılımın çoklu konsollarda oynatılmasında bazı kısıtlamalar vardır.

- Nintendo Switch haberlerinin görüntülenmesi ebeveyn denetimi ayarları için sınırlandırıldı. Bu değişiklik versiyon 6.0.0 güncellemesinden sonraki haberler için geçerli.

- USB klavyenin düzenini istediğiniz dile göre değiştirebilirsiniz. Dili değiştirmek için Sistem Ayarları> Sistem> USB Klavye'ye gidin.
 
Aşağıdaki sistem işlevselliği kaldırıldı:

- Sistem güncellemesini yükledikten sonra, Nintendo hesabınızı Nintendo Switch kullanıcı hesabınızdan bağlantısını kaldırmak mümkün olmayacak.
 
Kullanıcının deneyimini geliştirmek için genel sistem stabilite iyileştirmeleri:

- Nintendo tarafından lisanslanan kontrolcü için uyumluluk geliştirmeleri yapıldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 3 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 3 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 4 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 5 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler