Sword Art Online: Alicization Lycoris Switch Konsollarına Geliyor

02.07.2022 13:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici AQURIA, Switch konsolları için aksiyon rol yapma oyunu Sword Art Online: Alicization Lycoris'i yayınlayacağını duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı. Sword Art Online: Alicization Lycoris ilk olarak 10 Temmuz 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Sword Art Online: Alicization Lycoris'de en sevdiğiniz karakter olarak oynayın ve bir el konsoluyla Underworld'ün uçsuz bucaksız dünyasını keşfedin. Konsol sürümü ayrıca Ancient Apostles adlı genişletme paketini de içeriyor. Bunun yanı sıra yeni gelecek olan güncellemeler de Switch sürümüne dahil olacak.
 
Kılıç becerilerinizi, kutsal sanatlarınızı ve en sevdiğiniz SAO karakterlerini kullanarak akıcı, aksiyon dolu gerçek zamanlı savaşlara atılın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sword Art Online: Alicization Lycoris Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler