Sword and Fairy: Together Forever için Combat Adlı Fragman Yayınlandı

07.07.2022 13:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı eastasiasoft, aksiyon rol yapma oyunu Sword and Fairy: Together Forever'ın PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsol sürümleri için oyunun savaş mekaniklerini gösteren yeni bir fragman yayınladı.
 
Sword and Fairy: Together Forever oyunculara serinin önceki oyunlarından daha iyi bir savaş deneyimi sunacak. Sıra tabanlı mekaniklerinden ziyade akıcı ve gerçek zamanlı bir savaş sistemini bünyesinde barındıracak. Oyuncular düşmanlarla karşı karşıya geldiğinde saldırabilecek, gelen saldırılardan kaçınabilecek veya savaş bölgesinden uzaklaşabilecek.
 
Oyuncular, karakterlerin seviyesi yükseltebilecek böylece daha güçlü gelebilecek. Seviye yükseldikçe daha uzun ve daha güçlü kombolar yapabilecek ve rakiplerini alt edebilecek. Her takım üyesinin, benzersiz becerileri ve özellikleri bulunacak. Ekibin daha uyumlu hale gelmesi için veya özelleştirmek için birçok öğe kullanabileceksiniz.
 
Sword and Fairy: Together Forever'da destansı patron (boss) savaşları da yer alacak. Bu dövüşler hızlı düşünmeyi gerektirecek ve sinematik tarzda bir aksiyonu oyunculara sunacak. Bunun yanı sıra oyunda tuşlara zamanında basmanız için bir sistem bulunacak (QTE). Bu mekanik devre girdiği an, zaman yavaşlayacak ve düşmanlar saldırıya açık hale gelecek.
 
Sword and Fairy: Together Forever, Sword and Fairy 7 olarak da biliniyor. Sword and Fairy 7 ilk olarak PC için 21 Ekim 2021'de Steam üzerinden piyasaya sürüldü. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sword and Fairy 7 Platformlar: PC Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Cube Game Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 12 Dk önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 42 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler