Swords of Gargantua Nisan Ayının Sonlarında PlayStation VR'a Geliyor

12.03.2020 10:52 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Gumi ve geliştirici Yomuneco, Swords of Gargantua PlayStation VR versiyonunun Nisan ayının sonlarında çıkış yapacağını duyurdu. $29.99 / 2,990 fiyattan satışa sunulacak ve İngilizce, Japonca ve Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Oyun ilk olarak Haziran 2019'da PC için çıkmıştı. Steam versiyonu Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, ve Windows Mixed Reality; Oculus Store versiyonu Oculus Rift, Oculus Rift S ve Oculus Quest'i destekliyor.
 
Swords of Gargantua sürükleyici sanal gerçeklik ortamında gerçekçi kılıç kullanımı sunan, hızlı tempolu bir rogue-lite aksiyon oyunu. Oyundaki hedefiniz kılıç kullanma yeteneklerinizi düşman ordusu karşısında güçlendirmek ve en nihayetinde bu düşman ordusunun başı olan Gargantua adlı titanla yüzleşmek. Tek başınıza veya üç arkadaşınızla online co-op şeklinde oynayabilirsiniz.  
 
PlayStation VR versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Swords of Gargantua Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Yomuneco Dağıtıcısı: Gumi Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 19 Dk önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 26 Dk önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 1 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 7 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler